Robin Hood

Robin Hood nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Wie kent het verhaal van Robin Hood nu niet? Net Entertainment heeft het mooi weten te verwerken in de Robin Hood gokkast. Je kunt er mooie prijzen winnen. Er zijn leuke symbolen op de rollen te vinden. Er zijn trouwens vijf rollen en drie rijen. Daarnaast zijn er twintig winlijnen. Je kunt mooie prijzen winnen, met een uitbetaalpercentage van 96,8 procent. Natuurlijk zijn er wild symbolen en free spins. Daarnaast zijn er ook shifting reels en money bags. De personages komen helemaal tot leven bij deze online gokkast en maken het verhaal helemaal compleet.

De money bags

Bij andere online gokkasen van Net Entertainment zie je geen money bags. Het zijn echter de scatter symbolen. Wanneer je vier money bags of geldzakken ziet dan krijg je 10 free spins. Iedere exra geldzak geeft je nog eens 10 free spins. Je zal deze symbolen op de rollen drie, vier en vijf aantreffen.

De shifting reels

De shifting reel wordt actief bij iedere lijnwinst welke je hebt. De rol zal een positie naar rechts verschuiven en daardoor zal er een nieuw symbool aan de linkerkant komen. De winnende combinatie schuift ook iedere keer een stap verder op. Het maakt de Robin Hood gokkast nog mooier om te bezoeken.

Attraction
Piggy Riches
Reel Steal
Spellcast
Thunderfist
Victorious