Egyptian Heroes

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Wederom heeft Net Entertainment een zeer mooie gokkast gemaakt: de Egyptian Heroes gokkast! Bij deze gokkast kun je tot 100.000 munten winnen wanneer je de juiste combinaties op de rollen krijgt. Er zijn 5 rollen en drie rijen met daarop 20 winlijnen trouwens. De gokkast draait natuurlijk om het mooie Egypte en dan met name de Egyptische helden. Het uitbetaalpercentage is 96,7 procent. Hiermee krijg je dus een eerlijke prijs om te winnen. Bij deze gokkast zijn er natuurlijk ook wild symbolen, scatters en free psins.

De golden bet line bij de Egyptian Heroes gokkast!

Het is heerlijk om op de golden bet line een prijs te winnen. Er is dan namelijk een speciale multiplier welke je winst met een factor van twee tot vijf vermenigvuldigd. Hierdoor is het volop genieten van dit mooie online casino spel.

Het wild symbool

Het is heerlijk om de verschillende wild symbolen te zien op de rollen. Je krijgt dan immers een veel betere kans om een echte prijs te winnen. Alleen de scatter symbolen worden niet vervangen bij deze online gokkast. De wild symbolen komen tevoorschijn op de rollen twee, drie en vier.

Inzetten, starten en winnen

Het is mogelijk om bij de online gokkast snel je geld in te zetten om daarna te ontdekken of je een mooie prijs kunt winnen.

Diamond Dogs
Geisha Wonders
Mythic Maiden
Pacific Attack
Voodoo Vibes
Wild Witches