Evolution

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Evolution gokkast is zeer mooi vormgegeven en kent zeer mooie 3D animaties. Er is een geweldig bonusspel en je kunt de meest mooie prijzen winnen bij deze online gokkast. De gokkast draait om vreemde wezens in een evolutionaire oer soep van het cambrium. De gokkast bied maar liefst een uitbetaling van alle inzetten aan van 96 procent. Er zijn 25 winlijnen op de 5 rollen en 3 rijen bij deze online gokkast. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken bij dit spel. Er is een speciale evolution bonus game en zijn er ook de wild symbolen en de free spins.

Het Evolution bonus spel bij de Evolution gokkast

Dit bonus spel wordt actief bij een winnende symbool combinatie. De bonus start nadat je deze prijs uitbetaald hebt gekregen. De symboolcombinaties ontstaan en evolueren de winnende symbolen naar een volgend niveau. De rollen blijven gelijk tot je een winnende combinatie krijgt of de free spins zijn afgelopen.

Inzetten en winnen!

Je kunt bij de Evolution gokkast 1 cent tot 50 cent per winlijn inzetten. Hiermee kun je dus 25 cent tot 125 euro per ronde gaan inzetten. Het is geweldig om te ontdekken welke mooie prijzen je hiermee kunt winnen. Door op de play knop te drukken kun je het allemaal ontdekken.

 

 

Egyptian Heroes
Jimi Hendrix
Muse
Silent Run
South Park
Trolls