Go Bananas

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Go Bananas gokkast is zeer mooie gemaakt door Net Entertainment. Het thema speelt zich af in een boomhut midden in de Jungle. Hier leven de wild monkeys welke volop apestreken uithalen en waar je de meest mooie winsten mee kunt behalen. Er zijn 20 winlijnen, 3 rijen en 5 rollen bij deze online video slot machine. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,9 procent en bied je dus een eerlijke kans om een prijs te winnen. Met de vijf apensoorten kun je het spel nog interessanter maken. Graag stellen we ze allemaal aan je voor.

De apen bij de Go Bananas gokkast

De wild gorilla is een symbool welke de vier aangrenzende symbolen verandert in een wild symbool in de vorm van een X.
De wild orangutan is een wild symbool welke de drie aangrenzende symbolen naar een wild symbool verandert en dus een kubus vormt.
De wild baboon is een wild symbool welkd e twee aangrenzende horizontale symbolen in een wild symbool verandert. Het is dus een rechte lijn.
De wild langur is een wild symbool welke vertikaal de twee aangrenzende symbolen verandert in een wild symbool. Het is dus een rechtopstaan de lijn.
De wild tarsier is een wild symbool welke de rollen zowel vertikaal als horizontaal naar een wild symbool verandert. Een Plus dus!

Jungle Games
Lights
Lost Island
South Park Reel Chaos
Thunderfist
Trolls